Betingelser

GENERELT
Oneoffbymaabo.dk er registreret i Danmark med CVR 25250427 Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte One Off på mail: info@oneoffbymaabo.dk eller via kontaktformularen på vores hjemmeside. One Off bestræber sig på at svare så hurtigt som muligt. – Alle priser på oneoffbymaabo.dk er i danske kroner. – Alle priser er inkl. moms og andre afgifter, men ekskl.fragt. Priserne er dagspriser.
SÅDAN HANDLER DU HOS ONEOFFBYMAABO.DK
Find den eller de varer du ønsker og læg dem i kurven. Gå derefter til indkøbskurven. Du behøver ikke oprette en konto for at handle på oneoffbymaabo.dk. Gå videre til at betale med enten PayPal eller kort og godkend købsbetingelserne. Hvis du handler med PayPal skal du sikre dig at dine leveringsoplysninger fra din PayPal konto er korrekte, da det er her varerne bliver sendt til, gennemfør herefter betalingen. Hvis du handler med kort skal du indtaste dine personoplysninger og derefter gennemføre betalingen. Herefter får du tilsendt en bestillingsbekræftelse via e-mail, tjek evt. din spammail. Dette er blot en bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre. Den endelige købsaftale indgås først, når en medarbejder hos oneoffbymaabo.dk har behandlet din ordre. Oneoffbymaabo.dk forbeholder sig ret til at afvise en bestilling, såfremt varen er udsolgt, er angivet med en forkert pris, er umulig at fremskaffe eller af andre årsager. Der kan forekomme mindre detaljer i tøjet som afviger fra de viste billeder. Oneoffbymaabo kan ikke garantere, at din skærm viser den akkurate farve, som varen har ved levering, da farverne du ser i webshoppen afhænger af din computerskærm. Du skal være fyldt 18 år for at handle på oneoffbymaabo.dk.
BETALING
Hos oneoffbymaabo.dk kan du betale med PayPal eller kort. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Vær opmærksom på at da oneoffbymaabo.dk benytter PayPal som betalingsmetode bliver beløbet i visse tilfælde hævet fra dit kort inden vi har afsendt varen, dette er ikke noget vi har kontrol over, men noget der gøres automatisk fra PayPals side. Beløbet bliver naturligvis refunderet igen hvis vi skulle afvise bestillingen, såfremt varen er udsolgt, er angivet med en forkert pris, er umulig at fremskaffe eller af andre årsager.
FRAGT OG LEVERING
Oneoffbymaabo.dk leverer fragtfrit ved ordre over Dkk 1000,00 i Danmark. Ordrer under Dkk 1000,00 bliver pålagt Dkk 45,00 i fragtgebyr. Oneoffbymaabo leverer med enten GLS eller Post Danmark. Småpakker bliver sendt som brev med Post Danmark. Oneoffbymaabo.dk bestræber sig på, at sende dine varer indenfor 2 til 4 hverdage. Du modtager en mail når vi har afsendt din ordre.
FORTRYDELSESRET
Du har altid 14 dages fuld fortrydelsesret. Ønsker du at returnere en vare skal du sende en mail til info@oneoffbymaabo.dk, skriv ”retur vare” i emnefeltet. Herefter skal du sende varen retur til os. Du må naturligvis gerne beholde evt. vedlagte kort eller kataloger. Du betaler selv returporto. Bemærk vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav. Oneoffbymaabo.dk anbefaler, at du benytter GLS eller pakkepost med Post Danmark, så pakken forsynes med et tracking nummer og forsikring. Oneoffbymaabo.dk påtager sig intet ansvar for bortkomne pakker. Det er dit ansvar at varen kommer retur inden returfristen udløber. Når vi har modtaget pakken, returnerer vi beløbet til din konto. Returpakker sendes til: One Off, Blågårdsgade 23, 2200 Kbh N
VÆRDIFORRINELSE
Ifølge nye EU regler for net-handel er det muligt at returnere en vare der har været taget i brug mod at betale for værdiforringelsen af produktet. Som udgangspunkt må du håndtere en vare som du ville have gjort i en fysisk butik, ellers skal du betale for en eventuel værdiforringelse. Hos One Off værdisætter vi et nyt ubrugt produkt til 100% af prisen og en brugt vare til 0% af prisen. Har du fjernet prismærket/ plomberingen eller bærer produktet præg af at have været taget i brug, forpligter Oneoffbymaabo.dk sig til maksimalt at refundere 5% af købsprisen beregnet uden fragt. Vi henviser til Forbrugerombudsmandens “Notat om forbrugerens hæftelse for en eventuel værdiforringelse” der kan læses på www.forbrugerombudsmanden.dk
REKLAMATIONER
Du har to års reklamationsret, hvis fejlen ikke er opstået ved fejlagtigt brug eller ved almindelig slitage. Oneoffbymaabo.dk forbeholder sig ret til at reparere eller ombytte varen i nævnte rækkefølge.
PERSONLIGE OPLYSNINGER
Vi skal bruge dit navn, leveringsadresse og e-mail adresse for at kunne udføre din ordre. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Ingen personlige oplysninger der registreres på Oneoffbymaabo.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for medarbejdere hos Oneoffbymaabo.dk.