Om os

Ideologi

ONE OFF’s ideologi er, at tøjet primært skal afspejle købers personlighed. Vi tilstræber at vores kunder kan bære tøjet med naturlighed og høj komfort. For at opfylde vore kunders behov og tilfredshed indgår vi altid i en dialog omkring kundens ønsker.
Man skal undre sig over detaljer og farve- og materialesammensætning for derefter at se helheden, når man ifører sig et ONE OFF design. Oftest bruger jeg et islæt af humor i tøjet, skaber kontraster mellem det rå og det feminine.
Tit kan man sammensætte en høj hæl eller en rå støvle til den samme kjole og få helt forskellige udtryk frem.
At skabe klæder er et unikt samarbejde mellem materiale og fantasi. Tekstiler taler og fortæller historier om hvad de ønsker at blive til, og med designerens lytten, bliver tekstiler til klæder.
ONE OFF by Maabo ønsker at kreere yndlingstøj, klæder du altid kan regne med, tøj du har det godt i, den kjole som aldrig når vaskekurven, den nederdel der aldrig bliver pakket væk når sommeren er forbi. En tøjbutik i Københavns hjerte.
Jeg designer tøj til alle, ONE OFF har tøj til både den klassiske type og til den mere flippede. Fælles for alt mit design er, at det er individets personlighed, som bærer designet.
ONE OFF tilstræber at skabe klæder, der er behagelige og har en god pasform. Jeg tilretter alt mit tøj, således at det passer perfekt til kundens krop og stil. Nogle gange kræver det, at tøjet skal sys på ny. Dette gøres uden ekstra omkostninger, så længe materialet findes på lager.
Velkommen!
Tjek også vores sider på Facebook: https://www.facebook.com/v.dortemaabo.
Og se mange flere billeder på Instagram: https://instagram.com/oneoffdk#